Iniciar sessió Registrar-se

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Iniciem les reunions territorials pel desenvolupament del projecte Rural&Go

25 September 2018

Durant aquest mes de setembre, hem començat les visites als diferents territoris que formen part de Cowocat_Rural, per tal de recollir aportacions i coneixements dels agents locals en el marc del projecte Rural&Go.

Aquest projecte preveu el disseny de 10 experiències turístiques, que combinaran el treball a espais coworking ubicats en zones rurals de Catalunya amb activitats culturals, gastronòmiques, artístiques, creatives, de benestar...

Seran experiències dirigides a professionals autònoms, emprenedors i empreses que volen desconnectar del dia a dia, que desitgin connectar amb altres professionals o que vulguin motivar-se i créixer personal i professionalment en un entorn inspirador i relaxat.

Per tant doncs, seran organitzades per Cowocat_Rural però comptant amb la complicitat i implicació dels espais coworking que formen part de la xarxa, per la seva comunitat de professionals, i dels agents locals que ens estan ajudant a que les experiències s'adiguin a les necessitats i potencialitats de cada territori i alhora resultin atractives a ulls dels seus destinataris.

Properament us podrem donar més informació. Estigueu atents ;-)

Comparteix