Iniciar sessió Registrar-se

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Els espais de coworking de Cowocat_Rural tenen veu i presència al saló Biz Barcelona

2 June 2017

Cowocat_Rural va ser present al BIZBARCELONA de la mà de Cowocat (l'Associació Coworking de Catalunya), un saló que té com a objectiu oferir inspiració, informació, consell, coneixement, contactes i solucions per emprenedors/es i pimes.

En aquest marc doncs, Cowocat_Rural, a través de videoconferències retransmeses en directe a través d'una gran pantalla, va posar a disposició dels assistents les històries de vida i experiències a nivell de coworking de diferents dels espais i persones que conformen la xarxa Cowocat_Rural. Es van realitzar dues connexions d'una hora aproximadament cadascuna d'elles, una per dia, en les que es van poder exposar, entre d'altres qüestions, les històries i recorregut dels diferents espais, els motius que van portar a aquestes persones a obrir o a treballar en un espai de coworking, i els beneficis que els aporta aquesta forma de treball col·laboratiu a dia d'avui.

El dia 31 de maig van participar en la videoconferència Toni Lanzas (de Zona Líquida de Riba-Roja d'Ebre), Estel Turbau (Coworking Navata) i Laia Benaiges (Espai La Magrana de Valls).

El segon dia el torn va ser per Vanesa Cervera (Espai Kowo, d'Amposta), Pere Bendicho (Coworking Alfarràs) i Marc Planagumà (Núria Social, Olot).

Comparteix