Iniciar sessió Registrar-se

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Jornada formativa en coworking al Coworking Alfarràs

25 October 2017

El passat dia 24 d'octubre, Cowocat_Rural, amb la col·laboració del Consorci GAL Noguera Segrià Nord i de Coworking Alfarràs, va organitzar una jornada formativa en coworking a Alfarràs (Segrià), dirigida a la comunitat coworking del territori Noguera Segrià Nord, integrada a la pràctica per coworkers del citat espai, emprenedors, futurs gestors d'espais i tècnics d'administracions.

La jornada, que comptà amb l'assistència de 12 persones, començà amb la benvinguda a càrrec del Sr. Kleber Esteve, alcalde d'Alfarràs, i de Gemma Cortada, gerent del Consorci GAL Noguera Segrià Nord. Kleber Esteve destacà la importància de treballar en favor de l'emprenedoria en les zones rurals i posà en valor la feina feta des del Coworking Alfarràs en aquest sentit.

Tot seguit, Jaume Bages, consultor i coordinador de Cowocat_Rural explicà el projecte i les accions desenvolupades fins al moment.

Posteriorment, Laia Benaiges, propietària de l’Espai La Magrana de Valls i consultora en coworking va parlar d’aspectes bàsics d’un espai coworking a través de l’exemple de models d’èxit en coworking rural, i de com aquests han treballat la Comunitat, la Comunicació, els Serveis i Tarifes, la Gestió i Dinamització Público/Privada o la Formació i Esdeveniments. Aquesta intervenció va generar debat i interessants preguntes sobre el tema entre els assistents.

La jornada alhora havia de servir per donar a conèixer l'espai Coworking Alfarràs i l'experiència personal del seu creador i dinamitzador. En aquests sentit, Pere Bendicho, propietari de l’espai, va realitzar una visita guiada al seu espai, tot resolent dubtes i qüestions als assistents.

Finalment, i gaudint d'un ambient més informal, en format networking i acompanyats d'un aperitiu, Maica Cabello, advocada i coworker des de fa 3 anys, va explicar la seva trajectòria professional i personal a partir de l’aposta per treballar des d’un espai coworking ubicat en una ciutat petita.

En aquest networking els diferents participants van donar a conèixer els seus projectes, experiència i punts de vista.

 

Comparteix