Iniciar sessió Registrar-se

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Cowocat_Rural participa en la Coworking Spain Conference 2023, parlant sobre el desenvolupament del coworking rural

11 May 2023

Celebrada a València durant els dies 9 i 10 de maig, es tracta de l'esdeveniment de referència a nivell estatal en relació al sector del coworking.

 

Cowocat_Rural ha estat present novament en la Coworking Spain Conference, esdeveniment que reuneix anualment els agents més importants del sector coworking, coliving i del flex office a nivell estatal i internacional, per discutir les últimes tendències, oportunitats i reptes del sector.

La CWSC és, a més, una oportunitat única per compartir idees i projectes amb altres agents del sector del coworking i del desenvolupament territorial. En aquest sentit, destacar que des de Cowocat_Rural es van trenar llaços concrets amb agents públics i privats d'Eslovènia, Portugal, Castella i Lleó, entre d'altres territoris, durant els dies en els que es va celebrar la conferència.

Per altra banda, destacar especialment que la gerent del CIS, Begoña García, va participar com a ponent a la taula "El desarrollo del Coworking Rural", compartint espai amb Alicia Barreno (tècnica del projecte Cowocyl al GAL Tierras Sorianas del Cid), Maria del Mar Martín (Gerent de Codinse i direcció de Cowocyl) i Victoria Carreras (Fundadora i CEO d'ANDA Cowork). En ella, va poder compartir l'experiència i coneixements adquirits en el desplegament del projecte Cowocat_Rural, i debatre sobre com el coworking pot impulsar el creixement econòmic i social a les zones rurals, així com els reptes i oportunitats que aquest moviment genera en diferents contextos i entorns.

Cowocat_Rural, doncs, com a projecte de cooperació Leader de desenvolupament rural, contínua sent visible i referent en els esdeveniments més importants del sector.

 

Comparteix