Cowocat Rural

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

El coworking rural a Catalunya. Resultats de l'enquesta 2019

19 de Juny de 2020


El coworking rural a Catalunya. Resultats de l'enquesta 2019

Amb l'objectiu de disposar de dades actualitzades que expliquin l'evolució del moviment coworking en l'entorn rural català, així com el seu impacte econòmic i social, des de la coordinació de Cowocat_Rural es vertebrà l'Observatori del Coworking Rural de Catalunya, amb el suport i col·laboració del projecte BCN Smart Rural. Aquest Observatori té la intenció d'actualitzar les dades relatives al sector cada any, i així poder documentar-ne l'evolució.

El present informe mostra els resultats de l'enquesta sobre coworking rural de Catalunya, realitzada pel projecte Cowocat_Rural, amb el suport de BCN Smart Rural, durant l'anualitat 2019.

El projecte Cowocat_Rural es desenvolupa en el marc dels ajuts per al desenvolupament de projectes de cooperació dels grups d’acció local  (GAL) de Catalunya, en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01), i està cofinançat pel Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER). També té el suport de la Diputació de Tarragona.

En aquest sentit doncs, l'informe es basa en els espais de coworking existents en els 10 GAL participants en el projecte Cowocat_Rural.

En aquest primer treball, es realitzaren dos tipus d'enquestes, una dirigida a coworkers i l'altra a gestors / dinamitzadors/es d'espais de coworking.

La recollida de dades la realitzaren els/les dinamitzadors/es territorials de Cowocat_Rural, a través d'una aplicació interactiva.

Cal advertir que les dades es van recollir entre els mesos de juny i novembre de 2019. Per tant, l'informe, evidentment, descriu la situació del sector en època pre-COVID-19.

 

Us podeu descarregar els resultats en format infografia, a través del següent enllaç: INFOGRAFIA (PDF)

 

 

Comparteix

Aprofita els beneficis de formar part de la xarxa Cowocat_Rural!

Dona't d'alta a la nostra web. Només necessites ser coworker a algun dels espais de la xarxa
No estàs vinculat a cap espai de coworking?

Consulta el llistat d’espais!