Iniciar sessió
Cowocat Rural

Riu, art i creativitat

Ribera d’Ebre - Terra Alta

17, 18 i 19 octubre de 2019

Al sud oest del país, amb el riu Ebre com a eix vertebrador, us proposem descobrir dues comarques autèntiques a través de l'art, la creativitat i la història. La Ribera d'Ebre, amb un dels espais coworkings rurals més pioners del país i la Terra Alta, escenari de la Batalla de l'Ebre i comarca ambaixadora de la Garnatxa blanca. Territoris que són refugi d'artistes i creadors que les escolleixen per la seva autenticitat, senzillesa i humanitat. Et proposem descobrir-les a través dels seus professionals i de paisatges que acullen escultures, poemes i històries. Sobre bicicleta elèctrica, vaixell i piragua. Et proposem que t'enamoris d'aquest paisatge i de les persones que el fan possible, que l'han escollit, o que hi han tornat per quedar-s'hi.

Dijous 17 d’octubre

 

16:00h Benvinguda al Coworking Zona Líquida i temps lliure de treball a l’espai coworking

 

18:30h Art com a eina per crear sinergies entre persones i territoris a càrrec del col·lectiu Riu d’Art

Membres del col.lectiu Riu d’Art situat a Riba-roja d’Ebre ens inspiraran amb el seu projecte de residència d’artistes, on l’Art és clarament un element transversal i dinamitzador dels diferents espais públics i privats del territori.

 

20:00h Sopar de cuina energètica i creativa amb Mas de l’Illa a l’hotel Rural Vilar Riu de Baix

Soparem amb aliments de temporada, en aquest cas de tardor, aprendrem sobre l’energia dels aliments  i com afecten al nostre organisme. Pot ser un bon moment per aprendre i adaptar la nostra dieta als aliments de temporada, per tal que el nostre cos i la nostra ment es sentin calmats i equilibrats. ¡Mente sana in corpore sano!

 

Divendres 18 d’octubre

 

09:00h Temps lliure de treball a CoEbreLab (Móra d'Ebre)

CoEbreLab és un nou espai de coworking i laboratori d’innovació social, digital i col·laborativa que, impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, dóna suport a emprenedors i empreses a través les tecnologies de la informació i el coneixement.

 

13:00h Vermut amb vistes al Castell de Móra d’Ebre amb Èlia Vaqué, arquitecta

“PassiveHouse. PassiveLive” De Barcelona a Móra, per construir el seu projecte, un  hotelet eficient amb totes les exigències de l’arquitectura sostenible, i una nova vida més saludable. L’Èlia impulsora d’aquest projecte ens ho explicarà mentre gaudim d’un excel.lent vermut en la terrasseta situada en un entorn únic on gaudirem del sol i del Castell de Móra.

 

14:00h Dinar a l’hostal La Creu

Restaurant familiar de cuina catalana on gaudirem del producte ebrenc de qualitat. Reconegut per la seva tasca dinamitzadora del territori tant a nivell econòmic com cultural.

 

15:30h Sobretaula sobre piragua pel Riu Ebre amb l’Escriptor Miquel Esteve

En Miquel Esteve, escriptor i productor agrícola, ens acompanyarà al llarg d’una ruta amb piragua pel Riu Ebre. En Miquel, a través de la seva energia positiva i desbordant, ens explicarà el seu retorn de Barcelona a Móra la Nova, i com va decidir abandonar el sector financer per tal de dedicar-se a allò que realment l’omple en un entorn rural.

 

18:30h Descans o treball a Vilar Riu de Baix (Flix)

 

20:00h Networking amb professionals del territori sobre la Barca de Flix, acompanyat d'un tast de vins del Celler Molí de Rué i del Càtering de Yolanda Armora.

Coneixerem professionals de la zona, acompanyats dels vins de Molí de Rué i del tastet gastronòmic de Yolanda Armora amb productes de km 0.

 

Dissabte 19 d’octubre

 

09:00h Art al Ras.

Recorregut circular i artístic per la Terra Alta amb bicicleta elèctrica  i esmorzar de verema entre vinyes i escultures

 

13:00h Itinerari artístic i enològic pel Poble Vell de Corbera, amb tast de vins del Celler Frisach i dinar de clotxa a la Cota 402

Passejarem pel paisatge colpidor del Poble Vell de Corbera, escenari de la batalla de l’Ebre, recorrent l'instal·lació artística l'Abecedari de la Llibertat  de la mà del Francesc del Celler Frisach, qui també ens acompanyarà fins la Cota 402 per fer-hi una cata dels seus vins i un dinar de clotxa, el plat tradicional típic dels pagesos de la Ribera i la Terra Alta.

 

15:00h Tancament

 

 

(*) Aquest programa pot patir petites modificacions, que no alterarien ni el sentit ni la qualitat global del producte.

 

Els retirs professionals estan impulsats per Cowocat_Rural, organitzats per la consultoria per espais coworking LECO i comercialitzats a través de l’agència de viatges Tarannà.

 

Si tens qualsevol dubte o aspecte que vols a comentar-nos abans de reservar, envia'ns un correu a laia@legalcoworking.com

 

Clica l'enllaç per veure-les condicions generals:

CONDICIONS GENERALS DEL CONTRACTE DE VIATGE COMBINAT

Preu: 330 € / persona

Col·laboradors

Persones i empreses del territori, que ens ajuden i permeten que l'experiència sigui 100% autèntica.

 Col·lectiu Riu d’Art

Mas de l’Illa

CoEbreLab

Èlia Vaqué (Hotel Casa del Castell)

Miquel Esteve

Celler Molí de Rué

Càtering de Yolanda Armora

Celler Frisach

Coworkings amfitrions

Aquesta experiència et permetrà entrar en contacte amb la comunitat de coworkers d'aquests espais.