Iniciar sessió
Cowocat Rural

Pirineus i reptes professionals

Alt Urgell

Properament. T'interessa? Entra i descobreix què fer

Diu el Martí de Palau Cowork que La Seu és un dels millors llocs del món per viure i treballar. Als peus del Cadí, la Seu d’Urgell és una petita capital de comarca, que s’ha fet un lloc al mapa tot i la seva proximitat amb Andorra. És acollidora, senzilla i viva. Hi viuen urgellencs de tota la vida i nouvinguts d’arreu que l’han escollit per la seva proximitat als Pirineus, però també a Barcelona. Volem que la tasteu a través de les històries, experiències i coneixements de professionals que l’han descobert i s’hi han quedat; d’elaboradors artesans que hi han nascut; de muntanyes i carrers de pedra, d'esglésies romàniques que sobreviuen al pas del temps, de vistes a muntanyes d’escàndol i d’estones a racons de calma. Volem que hi treballeu i us relacioneu amb emprenedors i empreses del territori que la converteixen en un lloc ideal per viure, treballar, desconnectar, aprendre, practicar esports de muntanya i créixer personal i professionalment.

Aquest retir es realitzarà properament, durant els propers mesos. T'interessa? Envia'ns un correu a laia@legalcoworking.com i et tindrem informat/da. Gràcies!

 

1r dia

16:00 Benvinguda i recepció al coworking Palau CoWork

Palau Cowork és un espai coworking acollidor, en ple centre històric, davant mateix del Palau episcopal del Bisbat d’Urgell i amb vistes a la Catedral de La Seu. Amb parets de pedra de riu i amb professionals de la comarca i d’arreu del món que han escollit el Pirineu per treballar i viure, o que han trobat en aquest espai un motiu perfecte per quedar-s’hi i desenvolupar el seu projecte professional.

 

 

17:00 Temps per treballar al coworking i fer el check-in a Duc Allotjament

La Jana i la Maria, cofundadores de Duc Allotjament, són dues “motxilleres” que l’any 2010, rodant en bicicleta per Amèrica del Sud, van  descobrir un tipus d’allotjament proper, econòmic i familiar que cobria totes les seves necessitats. Després d’una jornada de bicicleta amb vent, sol i molts quilòmetres van trobar un llit confortable, llençols nets, una bona dutxa i espais on compartir experiències, llegir, estudiar o preparar-se un té. En aquell moment vam decidir que obririen un establiment similar a la Seu d'Urgell on us proposem allotjar-vos. I és que a Duc us hi trobareu com a casa!

 

 

20:00 Sopar col·loqui amb productes de l’Associació de productors artesans Menja’t l’Alt Urgell a Sköll Lounge Bar

Amb els millors productes dels ramaders, productors, pagesos i artesans agroalimentaris de l’Alt Urgell. Després d’una tarda de treball, tanquem la primera jornada amb un sopar amb productes de proximitat per conèixer-nos i compartir experiències, projectes i idees.

 

 

L'Eugènia i les seves filles de l' SKÖLL Lounge Bar ens atendran molt bé i podrem gaudir d’un local molt autèntic i amb molt d’encant en la millor plaça de tota La Seu d’Urgell (El Pati Palau).

 

2n dia

 

08:00 Ioga matinal a l’aire lliure

Inspira’t, respira... amb una sessió de ioga matinal guiada per la Tània Giró, emprenedora rural, qui us ajudarà a preparar-vos per una jornada de coworking enriquidora i inspiradora.

 

 

09:00 Esmorzar a Duc Allotjament

 

10:00 Temps per treballar a Palau Cowork

 

14:00  Dinar tradicional a Cal Pacho

Al Restaurant Cal Pacho hi trobarem el Marc i el seu equip que, amb el seu bon tarannà, ens acolliran en un ambient familiar. També situat al centre històric de la Seu d'Urgell, compta amb decoració rústica i una cuina tradicional i típica de la zona amb especialitats que us faran llepar els dits.

 

16:00 Ecoturisme i coaching amb cavalls amb Marta Rey d’Equànima.

Els valors equins i l'emprenedoria (etologia i coaching amb cavalls). La Marta i l’Albert ens obriran les portes de casa seva i coneixerem de primera mà una empresa de coaching que de ben segur ens recordarà que hem de ser feliços i congruents, perquè des de la felicitat, tots els objectius són possibles. 

 

 

19:00 Visita a La Seu i al centre històric de La Seu d’Urgell amb Pili Aláez

“Descobrint una de les ciutats més importants de la Catalunya medieval”, de la mà de la Pili Aláez, una de les millors local medievolo guide del nostre territori.

 

21:00 Sopar col·loqui al Restaurant El Menjador, amb Joe Jacobi, medallista olímpic i coach empresarial

“Experiences and Strategies Learned as an Olympic Champion, Coach, and CEO to Move You towards More “Best Moments” in Your Work and in Your Life”... i a més, un enamorat de la Seu d’Urgell.

 

 

I al Restaurant El Menjador trobarem un mix de productes del territori en un espai culinari molt encertat. La Carol i l’Albert són molt atents i amb molta imaginació. Un exemple més de gent jove, emprenedora i potent.

 

 

3r dia

 

10:00  Excursió guiada a peu pel Cadí amb Albert de Gràcia de Meteopirineus Catalans

“Fenòmens metereològics i com superar les inclemències professionals”

De la unió de dues passions, la meteorologia i el Pirineu, neix MeteoPirineus Catalans, un projecte amb 6 anys d’existència i més de 35.000 seguidors a les xarxes socials. No trobaríem ningú millor per transmetre’ns la passió per la muntanya i per explicar-nos, mentre caminem, com l’Albert ha transformat la seva passió en un projecte viable i de referència.

 

 

 

11:30 Brunch de pastor a la muntanya

Parada i brunch de pastor mai més ben dit a Cal Serni, una casa de pagès construïda el segle XV. Una de les úniques cases-museu habitades de Catalunya, on s'hi elabora més del 80% del que es consumeix en la mateixa casa. Frepareu de les vistes i l’espai i el break.

13:00 Descens i tancament de jornada

 

(*) Aquest programa pot patir petites modificacions, que no alterarien ni el sentit ni la qualitat global del producte.

 

Els retirs professionals estan impulsats per Cowocat_Rural, organitzats per la consultoria per espais coworking LECO i comercialitzats a través de l’agència de viatges Tarannà.

 

Si tens qualsevol dubte o aspecte que vols a comentar-nos abans de reservar, envia'ns un correu a laia@legalcoworking.com

 

Clica l'enllaç per veure-les condicions generals:

CONDICIONS GENERALS DEL CONTRACTE DE VIATGE COMBINAT

 

 

Preu: 256 € / persona

Col·laboradors

Persones i empreses del territori, que ens ajuden i permeten que l'experiència sigui 100% autèntica.

Duc Allotjament B&B

Menja’t Alt Urgell

Tània Giró. Ioga

Restaurant Cal Patxo

Equànima

Restaurant El Menjador

Joe Jacobi

Albert de Gràcia - Meteopirineus catalans

Sköll Lounge Bar

Coworkings amfitrions

Aquesta experiència et permetrà entrar en contacte amb la comunitat de coworkers d'aquests espais.