Iniciar sessió
Cowocat Rural

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Coworkers del territori es troben a Amposta per crear projectes conjunts

04 de Novembre de 2016


Coworkers del territori es troben a Amposta per crear projectes conjunts

El cor del Delta de l’Ebre ha acollit avui una trobada entre coworkers. La jornada ha començat a les 10:30 del matí, a la Barraca de la Casa de Fusta. Després els assistents han participat en una dinàmica de presentació i coneixement, i posteriorment s’ha organitzat una sessió de treball per fomentar la creació de projectes. Els coworkers, després, han compartint impressions en un vermut participatiu. 


La jornada ha continuat amb un recorregut en bicicar pel la llacuna de l’Encanyissada, per treballar possibles projectes entre coworkers. Després els participants han dinat a la Barraca de la Casa de Fusta. Posteriorment, els participants han navegat en barques de perxar pels canals i llacunes de la Guixota, activitat que serveix per continuar fent xarxa i tancant projectes entre coworkers. Durant la jornada, a més, els participants han dut a terme videoconferències amb coworkers de Barcelona per tal de intercanviar experiències i crear sinèrgies. 
La jornada ha estat dinamitzada per Jordi Silvente d’Alpha Espai Coworking i president de Cowocat. 


Es tracta de la quarta trobada entre coworkers que s’organitza, després de la bona acollida de les edicions a Riba-roja d’Ebre, Tremp i Olot. Aquestes jornades han complert amb l’objectiu de teixir complicitats entre coworkers de la zona. Es tracta d’una iniciativa organitzada per COWOCAT_RURAL, projecte que treballa per difondre i potenciar el coworking com a eina de dinamització econòmica dels territoris rurals.

Comparteix

Forma part de la comunitat i del nostre projecte!

Només necessites estar vinculat a un dels espais de coworking que formen part de Cowocat Rural i tenir un compte a Linkedin.
No estàs vinculat a cap espai de coworking?

Consulta el llistat d’espais!