Iniciar sessió
Cowocat Rural

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

El treball col·laboratiu a l’entorn rural protagonista del Coworking day 2016

26 de Setembre de 2016


El treball col·laboratiu a l’entorn rural protagonista del Coworking day 2016
  • Móra d’Ebre acollirà l’esdeveniment que té com a objectiu analitzar les tendències i reptes del coworking 2020
  • La jornada comptarà amb el suport de COWOCAT_RURAL que treballa per potenciar els espais de coworking i el teletreball en l’entorn rural

El proper 30 de setembre diferents espais de Móra d’Ebre seran l’escenari del Coworking Day 2016. Aquesta jornada és la cita més important del calendari dels coworkers de Catalunya i té com objectiu ser l’aparador de les noves tendències i reptes del sector. Aquest any, el coworking en l’entorn rural serà una de les principals temàtiques de la jornada.

El Coworking Day s’iniciarà amb la benvinguda i obertura oficial, a càrrec de Joan Piñol, l’alcalde de Móra d’Ebre; Gemma Carim, la presidenta del CIS (Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d'Ebre i Terra Alta); i Ferran Grau, el director territorial d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a les Terres de l'Ebre. Seguidament es presentarà la jornada i s’iniciarà la primera sessió dedicada a dues iniciatives pioneres. La gerent del CIS, Begoña García presentarà el projecte COWOCAT_RURAL, que treballa per potenciar els espais de coworking en l’entorn rural com a centres d’emprenedoria i col·laboració. També s’explicarà l’experiència del primer espai de coworking a l’entorn rural Zona Líquida, de Riba-roja d’Ebre. Seguint amb la mateixa temàtica, hi haurà una sessió sobre el coworking com a eina de desenvolupament del territori.

A les 13.30 serà el moment de dur a terme una sessió més distesa, amb el vermut i la xerrada “Coworking com a inici de l’emprenedoria” a càrrec de l’emprenedora i coworker de Móra d’Ebre, Èlia Vaqué. Després del dinar la jornada continuarà amb un taula Coworking al 2020: tendències i reptes que es realitzarà a bord del llagut “Lo Roget” navegant per la façana fluvial de Móra d’Ebre. La jornada es tancarà amb les conclusions a càrrec del president de Cowocat Jordi Silvente. 

Inscripcions a la jornada: https://docs.google.com/a/nuwa.cat/forms/d/e/1FAIpQLSf5IvE7i2jJbQukcG28baKAHZ-DFFezEvLvTWSXVbu-xZ0yHw/viewform?c=0&w=1

 

 

Comparteix

Forma part de la comunitat i del nostre projecte!

Només necessites estar vinculat a un dels espais de coworking que formen part de Cowocat Rural i tenir un compte a Linkedin.
No estàs vinculat a cap espai de coworking?

Consulta el llistat d’espais!