Iniciar sessió Registrar-se

Actualitat

Segueix el dia a dia del projecte Cowocat Rural

Cowocat_Rural i Daysk s'alien per oferir una xarxa d'espais de treball flexible per a les empreses

14 October 2020

El projecte Cowocat_Rural accelera el seu creixement amb una aliança estratègica amb la startup Daysk, per facilitar l'accés a la seva xarxa d'espais de treball flexible a totes les empreses del territori.

En aquest sentit, Cowocat_Rural desplegarà a la seva xarxa de coworkings la tecnologia Daysk (una plataforma de gestió d'espais de treball flexibles) per oferir de forma senzilla, immediata i ordenada l'oferta de taules i sales de reunió dels espais que formen part de Cowocat_Rural a futurs clients empreses.

El context de la pandèmia Covid19 marca un fort punt d'inflexió en l'evolució del treball a Catalunya, i en la necessitat de les empreses d'accelerar la seva transformació digital, una tendència confirmada pel recent nou marc legal del teletreball.

 

Dinamitzar i digitalitzar territoris, empreses i oficines

Si aquests espai de coworkings han estat especialment populars entre els treballadors autònoms i les empreses de nova creació, cada cop més empreses i administracions recorren ara a aquesta solució. A més, la demanda creixent per entorns de treball flexible fora dels centres urbans requereix una resposta centralitzada de l'oferta d'espais, per facilitar la mobilitat dels professionals i l'accés a aquesta xarxa.

L'enfocament de l'aliança permet a qualsevol organització considerar el treball flexible com una solució sostenible i duradora per millorar la seva gestió d'equips i processos, més enllà de la seva gestió d'oficina tradicional, i més enllà dels centres urbans.

Amb les mesures adequades, tant Cowocat_Rural com Daysk veuen el teletreball com un vector potent de canvi, accelerant la transformació necessària en molts entorns claus per a la recuperació econòmica que necessitem en els mesos que vénen. Més agilitat per a les empreses, millor conciliació per a les persones, major impacte socioeconòmic en els territoris, major impacte mediambiental.

 

Un "Tiquet coworking" i una aliança oberta a nous partners

L'aliança Cowocat_Rural / Daysk arrenca amb una fase pilot per mesurar l'impacte esperat de la nova oferta de serveis. Identificar les necessitats reals de les empreses, posar en marxa els millors serveis i ofertes per fomentar l'adopció d'aquestes iniciatives:

  • Oferir un Ticket Coworking que permet a les empreses fàcilment implementar l'opció de reserva d'espais alternatius en els seus processos diaris.
  • Garantir la qualitat dels espais de la xarxa per cobrir les necessitats de les empreses: ciberseguretat, instal·lacions i benestar de les persones
  • Agilitat i facilitat de gestió, gràcies a la tecnologia Daysk que permet reserves en temps real i processos de cobraments en entorn B2B.

Les empreses interessades poden des d'avui contactar directament amb els partners per iniciar el seu pla de mobilitat.



Segons Begoña García, gerent del Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques, impulsor de el projecte Cowocat_Rural

"Un dels principals objectius del projecte Cowocat_Rural és l'atracció (i retenció) de talent als territoris rurals de Catalunya. Promoure i propiciar la mobilitat cap al medi rural, facilitar connexions i donar suport a l'ecosistema coworking a la recepció d'actius és un dels nostres principals objectius, i amb Daysk estem posant una base sòlida en el camí cap a la consecució d'aquest repte, connectant l'oferta rural amb la demanda urbana."

 

Segons Julien Palier, CEO & Co-fundador de Daysk:

"Aquesta aliança és una oportunitat única de fomentar polítiques de treball flexible, mentre vam demostrar que és possible dinamitzar els territoris rurals i periurbans. Compartim amb Cowocat_Rural una visió inclusiva de el futur de la feina, on la tecnologia està al servei de la societat, millorant tots els aspectes del nostre dia a dia, des de la conciliació de la vida personal i laboral, fins a les a polítiques públiques de sostenibilitat econòmica i mediambiental."


 

Sobre Cowocat_Rural

Cowocat_Rural és un projecte de cooperació Leader en el qual participen 10 grups d'acció local de Catalunya que vol contribuir a atreure i fixar capital humà qualificat a les zones rurals, amb la corresponent retenció de talent: un factor clau per al desenvolupament d'aquests territoris.

Vinculats a aquesta missió, el projecte té els següents objectius:

  • Difondre el coworking com una nova manera de treballar a través de les TIC en l'entorn rural.
  • Fomentar els hàbits del teletreball i el coworking entre els emprenedors dels territoris rurals
  • Sensibilitzar i crear sinergies amb altres territoris rurals en la difusió del coworking.
  • Atraure talent i fixar població a l'entorn rural.

El projecte es desenvolupa en el marc dels ajuts per al desenvolupament de projectes de cooperació dels grups d'acció local de Catalunya, del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 (operació 03.19.01), i està cofinançat pel Departament d'Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER). També està finançat per la Diputació de Tarragona.

 

Sobre Daysk

Daysk transforma les nostres formes de treballar, connectant treballadors amb espais de treball flexibles (escriptoris i sales de reunions), amb tots els serveis que ofereixen aquests edificis i el seu entorn, creant comunitats vívides, impulsant noves oportunitats de negoci i impactant sobre l'economia local i el medi ambient.

Les nostres eines ajuden a crear noves experiències que donen suport a iniciatives com els entorns col·laboratius entre empreses, el foment del benestar en context laboral amb activitats de salut i networking, el comerç de proximitat i l'ús del transport alternatiu.

La tecnologia Daysk funciona en mode SaaS (Software-as-a-Service), oferint funcionalitats com la gestió de reserves de sales de reunió i taules de treball, directori de persones i empreses per fomentar el networking, gestió d'esdeveniments, accés a una xarxa de serveis amb un ecosistema de partners integrats a la plataforma.

Treballem amb grans edificis d'oficines (CRE) i promotors immobiliaris, seus d'empreses, xarxes de coworking, centres d'innovació i incubació, parcs científics.

Des del Covid19 Daysk ha desenvolupat també un set de solucions per a la gestió segura de les oficines amb reserves segures amb distanciament social, gestió d'aforaments, processos de neteja i rastreig de dades en cas de contagi.

 

CONTACTES I INFORMACIÓ

DAYSK

 

Cowocat_Rural


 

FOTOS & LOGOS

 

Cowocat_Rural Logo:

https://drive.google.com/drive/folders/1KceHe1nf0CzVbkbUHypJJTcoTmL6x-6c?usp=sharing


Daysk Logo (long format):
https://drive.google.com/open?id=0B8XH6DI2bchrSHA3YmNXVFBwc28


Fotos espais de coworking:
https://drive.google.com/drive/folders/1GEzz4-ZRF0qPlD9UFOOi3CbzdOTQ4X_3?usp=sharing
 

Comparteix